onsdag 31. august 2016

Bloggen har gjenoppstått!

Bloggen min har vært inaktiv siden 2012, men nå syntes jeg det var på tide å blåse nytt liv i den igjen. Det første innlegget i denne omgangen blir fra en tur sist helg. Da dro jeg og min gode kompis Kåre Egil Kvilten på en impulstur til Grimsdalen hvor vi overnattet, og havnet etterhvert på Dovre på søndagen.



Første naturlige stopp var selvfølgelig storelgen ved Riksvei 3 i Stor-Elvdal. Et imponerende kunstverk verdt å stoppe ved.



Solbergs plass ved Atnasjøen var også obligatorisk å stoppe ved.



Mange plasser man ikke kunne passere uten å gjøre et knips eller ti. Vegvesenet har tydeligvis ingen forståelse for ivrige naturfotografer som trenger parkeringsplasser på slike steder.



Etterhvert kom vi oss inn i sjølve Grimsdalen med flott utsyn. Fint vær, men friske vinder.



Det var en god del dyr som gikk på utmarksbeite oppover dalen, et trivelig syn.



Utrolig flott å se disse hestene i så flotte omgivelser.





Vi fant en perfekt leirplass ved elva.



Flesk og korv er perfekt mat for sultne fotografer på tur.









På søndagsmorran traff vi på disse lurvete og sjarmerende skapningene.



Etterhvert kom vi oss opp på Dovre i håp om å få moskusen i søkeren. Men vi hadde det ikke travlere enn at vi til oss tid til å ta noen bilder ved Driva.



Men moskus fant vi etter en kort vandretur inn på fjellet. En mektig opplevelse å få en liten time sammen med disse urtidsdyra. En liten gruppe på fem dyr, der det var med to lekne kalver.



De siste bildene på turen ble av to elgokser som gikk rolig og beitet like ved veien i Folldal. Her er den ene av dem, den andre var litt mere sjenert.

5 kommentarer:

  1. Du er et unikum med kamera, Jan <3

    SvarSlett
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Hương Lâm chuyên dịch vụ cho thuê máy photocopy màu hoặc bán máy photocopy màu uy tín, giá rẻ tại TP.HCM và giải đáp máy photocopy nào tốt nhất cũng như link download driver toshiba 456 chính xác.

    SvarSlett