lørdag 23. oktober 2010

På tur med skøyter.

Nå er isene oppi traktene her solide nok til å gå på. Det gikk utrolig fort, de fleste sjøene la seg ikke før natt til torsdag. Og nå lørdag er det mellom 7 og 9-10cm på de fleste plasser. Og for en is! Blank og glatt, nesten friksjonsløs. En bare glir og glir og glir...Nesten skummelt gjennomsiktig! Det åpenbarer seg en eventyrverden under en. Stein, planter og fisk, trestammer og diverse glir en forbi. Har vært inne i et område med mange sjøer i samme område idag, Jyltingsmarka. Har vært på fire sjøer sammen med kona og en kompis. Ikke så mye fotografering, mest dokumentasjon av turen. Men det manglet ikke på motiver. Må ivei igjen i morra også. Det er som regel ikke mange dagene en får ha slike forhold. Finere forhold for skøyting enn det er nå blir det nesten ikke!
Litt svikt i knea er viktig..
På vei mellom to sjøer
Mat og kaffe må en ha!
På vei inn i solnedgangen. Og hjem..


8 kommentarer:

 1. Mycket vackert, ser ut som ni haft en underbar dag.
  /P

  SvarSlett
 2. Jeg håper i det lengste at vi får noen slike dager her i midtnorge også. Ser ut som det omtrent er verd turen fra Trondheim det der...

  SvarSlett
 3. Det er ikke mer enn tretti mil vettu Lars Andreas! ;-)

  SvarSlett
 4. Ser virkelig ut som en hyggelig tur. Bilde nr 3 fra toppe og det siste er skikkelig fine dokumentarer som får en til å ønske seg ut på skøyter!!!!
  Jørn.

  SvarSlett
 5. Bra ! Det er slike dager det er trivelig å være ute - og som vi skulle hatt mange fler av.

  SvarSlett
 6. Flotte bilder med gode farger og pent lys.
  Bra vær er det ihvertfall!

  Mvh Ruben

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelige tilakemeldinger folkens!

  SvarSlett