mandag 24. januar 2011

Magi


 Noen ganger opplever man lysfenomener som nesten fortoner seg som ren magi. Som i ettermiddag ved solnedgang da jeg fikk oppleve dette makeløse flotte lyset over Sølenfjellet. Det hele sto på bare noen minutter. Denne gangen hadde jeg tur og var på rett plass til rett tid!12 kommentarer:

 1. Jøss, dette var tøft! Kan det væra rendølan som har kømmi opp med en alternativ energikilde?

  SvarSlett
 2. Hei Jan

  Herlige bilder, god følelse og fange litt av naturens magi på brikka! Rett sted til rett tid er jo akkurat det naturfotografering dreier seg om.

  Mvh Henrik

  SvarSlett
 3. Dette var utrolig spesielt,...vakkert, Vakkert, VAKKERT!

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder. At lyset treffer akkurat på skyen over fjelltoppenene gjør det spesiellt og stemningsfullt. Liker alle veldig godt:)

  SvarSlett
 5. Fenomenalt flotte bilder! Her er det virkelig snakk om rett sted til rett tid ja! Magisk er ordet!

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder. og du var der i rette øyeblikket. Det blir så flott med fargene og fjellet. Og så er lyset borte og magien fikk du på bildebrikken. Ha en god kveld.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hyggelige kommentarer!:-)

  SvarSlett
 8. Hei

  Moro når man er tilstede og får fanget slike motiver.
  For dette var virkelig flott.
  Kjempeflott lys.

  Tommy S

  SvarSlett
 9. Helt utenomjordisk! Se det lyset'a, med de komplementærfargene, og hvordan det lakserøde skjæret strøs ut over fjellflanken under. Kan bare undres på hvordan dette hadde tedd seg hvis man var oppi der mens det sto på... Nå er liksom ikke Sølen det styggeste man ser fra før heller da, men dette...!!! Konge Jan!

  SvarSlett