søndag 28. november 2010

Is og vannDet har vært noen småkjølige dager nå. Vi har sluppet unna de helt lave temperaturene, det var såvidt nede på -27 en kveld, men det gikk opp igjen ganske fort. Det har ligget på rundt -15, men da har det i tillegg blåst endel, så det har vært friskt i allefall. Det er vi ikke helt vant med her oppi, at det blåser noe særlig når det er såpass kaldt. På grunn av vinden har ikke Femunden lagt seg ennå, bare litt helt i sør. Men jeg regner med at så snart vinden roer ned seg blir det nok is på mere av sjøen. Vannet er tilstrekkelig nedkjølt skulle jeg tro. I Femundselva går det også mye issørpe, og det blir mere is for hver dag.
Dette gir jo fotomotiver..
En iskald ettermiddag ved Femunden. Her fra Tjønnodden ved Elgå sett nordover.

Også fra Tjønnodden mot sørvest.
Fra Femundselva


6 kommentarer:

 1. Hej Jan!
  Trevliga bilder på is och vatten. Ser att Femunden fortfarande är isfri, finns då möjlighet till att fota isläggningen, förhoppningsvis.
  Vi ses på onsdag, Klara hälsar!

  SvarSlett
 2. Hei Jan
  Flotte bilder fra Femunden. Det er jo bare å finne frem igjen kajakken og padle til isen tar deg :-)
  Tom

  SvarSlett
 3. Flotte bilder. Likte godt bildene fra elva. Så fine farvetoner og linjer i disse.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder med kaldt og blått lys. Likte best nummer 1, fordi det hadde så fine linjer som peker mot fjella bak, og trærne medvirker til dybdefølelsen. At fargen på venstre himmel, går igjen i vannkanten, er også et stilig moment.

  SvarSlett
 5. Flotte is og vann bilder. Nr. 4 er utrolig behagelig å se på, deilig lys og behagelige linjer:)

  SvarSlett