fredag 31. desember 2010

Tøffe typer!

Det er mange som klager over det kalde været som har vært mange steder så langt i vinter. Noen og enhver kan vel innimellom ønske seg dit pepper`n gror! (Jeg regner med at det er varmt der) Men vi har vel ikke så mye å klage over, vi sitter inne i gode oppvarmede hus og lesser innpå med mere mat enn vi strengt tatt har behov for. Og vi er veldig fornøyd med oss sjøl når vi har trosset kulda og vært ute i den friske fine lufta et par-tre timer.
Men de virkelig tøffe typene finnes der ute de også! Her er noen bilder av lokale isbadere som jeg har møtt den siste tida. Og noen stemningsbilder fra en kjølig ettermiddag ved Isterfossen nå i romjula.

Jeg vil også ønske leserne av bloggen et riktig Godt Nyttår! Måtte motivene bli mange og gode i året som kommer!
Sangsvaner


Fossekall i ei gullbelagt elv..
Var så heldig at det kom en oter vimsende forbi da jeg sto og fotograferte ved Isterfossen om dagen. Her har den fanget en liten aure.

Ikke de teknisk beste bildene pga tett frostrøyk og 2x konverter på 300/f4.
Noen kvinender holder til i råka ved Isterfossen hele vinteren også6 kommentarer:

 1. Hei! Godt Nytt År! Takk for hilsning på min blogg. Du starter nyåret bra syntes jeg, mange stemningsfulle bilder. Fossekallen og den gullfargede elva, Isterfossen? , er etter min smak spesielt fint. Stemning og miljø i ett. En liten hardbarka "nordmann" som med rette er kåret til vår nasjonalfugl.

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Liker spesielt nr.1, 3 og 4 ekstra godt. Ønsker deg et Riktig Godt Nytt År, og ser fram til å se flere flotte bilder fra deg i 2011:)

  SvarSlett
 3. Fine bilder Jan. Artig at dere fikk oppleve Oteren, ser at MYE frostrøyk gjør forholdene vanskelig, men det tilfører litt stemning også. De går nok med mye mat om dagen hos tøffingene ved Isterfossen. Krever nok sitt å holde varmen. . .
  GODT NYTT ÅR!
  Jørn.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder Jan, tøft med oteren som kom. Flott bilde av sangsvanene, jammen er de robuste.

  SvarSlett
 5. Takk for kommentarer! Det er riktig Gjermund, det er fra Isterfossen.

  SvarSlett
 6. Bra bilder.Fossekallen meg gull rundt i vannet likte jeg godt.Oter og svaner er også bra.Vakkert med sola i dampen fra fossen på svanebildet.Mange bra bilder her.

  SvarSlett